lauantai 19. kesäkuuta 2010

Saturday day fever

Tänään oli kuuma, rapeat 30 astetta. Me lähdettiin vesille. North River Historic Society järjesti tänään  ilmaisia laivaretkiä ja me oltiin hinaaja Cornellin kyydissä. Joella oli hirvee trafiikki, purjeveneitä ja kiertoajelupaatteja ja pikahurjastelijoita ja yläpuolella pörräs välillä helikopterit. Poliisin kopteri lensi ihan meidän päiden päältä ja siinä appoavoimessa oviaukossa seisoi joku ukkeli (tai akkeli, ei voi tietää) ja vilkutti meille. Mä vähän toivoin että se olis tehnyt jonkun hienon sammakkomieshyppytempun alas veteen mutta alas, no.

Vesiltä tultua oli tietty nälkä ja me lähdettiin etsimään muonaa. Käveltiin Sohon läpi ja voin kertoa että kappale "Stand by me" kuulosti aikasen hienolta kun sen vetäisi vanhojen mustien herrojen kvartetti läskibasson säestyksellä Princen ja Mercerin kulmassa.

Soho ei lämmittänyt tänään ruokatarjonnallaan, joten me mentiin taas Chinatowniin. Ja hyvä että mentiin, koska Thai Son (89 Baxter St) tarjosi erittäin hyvän ja edullisen vietnamilais-kiinalaisen aterian. Paikka oli pullollaan paikallisia, meidän lisäksi siellä tais olla yks länkkärin/turistin näköinen pariskunta. Tarjoilijoita oli varmaan kymmenkunta juoksemassa salia ylös alas ja palvelu tosiaan pelasi hyvin, ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää.

Ruoan päälle oli hyvä kävellä vähän lisää, Columbus-puistossa oli menossa jotkut kiinalaiset kinkerit, parikin eri bändiä veivas varmaan kauneimpia kansanlauluja ja yks rouva lauloi niin kovaa ja korkeelta että ihan hirvitti.

Sitten mentiin leikkauttamaan tukkaa. Juha kävi yhdessä kellarissa Bayard Streetillä ja maksoi kokonaiset neljä taalaa siitä lystistä. Minä menin paikkaan nimeltä Fabulous Salon ja sain sitten hupia koko rahan edestä: päähierontaa, niska-hartiahierontaa, rentouttava pesu, leikkaus, taas pesu, kuivaus ja kimmellysgeelit päälle ja viisitoista dollaria, thank you very much. Lisäksi siellä oli kaikki elokuvien roolihamot paikalla, kiinalaismummoja paplarit päässä, pieni poika komentelevan äitinsä kanssa ja luonnollisesti myös Dude, joka oli todella hyvännäköinen leidi.

Nyt pitää ottaa rennosti, onhan lauantai-ilta ja mitäpä sitä muuta suurkaupungissa tekee kuin menee soffa pitkäkseen lukemaan lehteä.

See you later, sinners!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti